Bert stopt als bandlid

8 jaar spelen met dezelfde formatie is toch een behoorlijke tijd.... Helaas komt aan alle mooie dingen een eind: drummer Bert Post gaat Stackhouse verlaten. Met het vertrek van Bert nemen we bovendien afscheid van een eerste generatie Nederlandse bluesman, begonnen in 1966 !!! Zijn uitgebreide ervaring en kennis over de blues hebben geholpen met het definiëren van het bandrepertoire toen de band nog in de kinderschoenen stond. Tevens was hij bedenker van de bandnaam. Bert stopt op eigen verzoek, maar blijft waar nodig nog wel actief op invalbasis en met zijn jazzcombo jazz2bop.

Wilt u de originele formatie nog een keer live zien? Bent u benieuwd naar de opvolger van Bert? Of heeft u gewoon zin in een avondje lekkere muziek? Aankomende vrijdag nemen wij afscheid van Bert in Jazzpodium DJS Dordrecht vanaf 22.00 uur en stellen we zijn vervanger voor. Iedereen van harte welkom om deze bluesveteraan (51 jaar actief !!) de terechte eer te bewijzen!!!


Follow us
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
Recent messages
Archive